DKManagement

De behoefte aan tijdelijk management kan diverse oorzaken hebben. Deze verschillende situaties vereisen ook verschillende managers.

DKManagement heeft aangetoond in de onderstaande situatie uitstekend te acteren:

Reorganisaties
Tijdens reorganisaties ontstaan vaak situaties die vragen om een manager die het zelf ook meerdere keren heeft meegemaakt en de situatie vanuit verschillende perspectieven kan benaderen. Inlevingsvermogen en de mensen het gevoel geven dat jij er voor hen bent en niet andersom.

Crisis
Een manager die weer rust in de afdeling kan brengen. Geen bravoure en loze kreten maar duidelijkheid scheppen, koers uitzetten en door samenwerking en respect een gezamenlijk doel bereiken.

Outsourcing
Bij outsourcing is de basis essentieel. Vaak wordt financieel gewin als het belangrijkste argument gebruikt. Uiteindelijk is dit natuurlijk ook belangrijk maar andere factoren bepalen of u deze winst ook kan verzilveren. DKManagement heeft vanuit verschillende rollen dit proces doorlopen en weet dus als geen ander de valkuilen maar ook de kansen die outsourcing biedt. Ondersteunende goede contractuele afspraken en onderliggende service overeenkomsten zijn een must. Ook hiervoor bent u bij DKManagement aan het juiste adres.